M

RECEPT OCH DRYCK I SENASTE AVSNITTET AV MARATONPODDEN

av | okt 26, 2018 | Samarbeten | 0 Kommentarer

Sugen på en riktigt god, höstig middag som kommer göra dig mer än redo för helgens träningspass? Då måste du testa den här underbara trattkantarellpastan – dryckestips får du också!

I senaste avsnittet av Maratonpodden som precis har släppts så bjuder avsnittets partners Zeta och Wine & Friends på en riktigt höstig middag: trattkantarellpasta – om du vill med ett riktigt gott Piemontevin till! Du får också lära dig mer om den populära vinregionen Piemonte och så berättar Zeta om två spännande nyheter de just har släppt: bergsparmesan och årets upplaga av säsongens första olivolja: Novello!
Till receptet på trattkantarellpasta (byt ut mängden champinjoner mot samma mängd trattkantareller!)
Vintips till pastareceptet ovan: Briccotondo Barbera
Briccotondo Barbera
Tips på en annan god pastarätt: Pasta med svamp, pancetta och mozzarella
Här kan du läsa mer om olivoljan Novello!
Smaklig måltid och tipsa gärna om andra goda pastarätter du gillar!

Taggar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier

Arkiv

Sök

Om Petra

Jag heter Petra Månström och är journalist och löpcoach. Du behöver inte springa jättefort, lyfta tungt eller prestera på något sätt för att läsa min blogg. Den vänder sig nämligen till helt vanliga människor som kämpar med att få vardagen att gå ihop. Ibland hinner vi träna, ibland prioriterar vi annat. Men vi är alla livsnjutare som tränar för att leva – inte tvärtom. Varmt välkommen hit!

Maratonpodden

Senaste inläggen